Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Μπρούσκο - Τα επεισόδια 65, 66, 67, 68, 69 πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Περιλήψεις επεισοδίων

Μπρούσκο - Τα επεισόδια 65, 66, 67, 68, 69 πριν παιχτούν στην τηλεόραση


ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 65


Περίληψη:Η Βασιλική νιώθει υπεύθυνη για την επανασύνδεση της Μελίνας με τον Σήφη και αποφασίζει να πάει στην Κύπρο για να αποκαλύψει στον Αχιλλέα την αλήθεια. Εκεί την περιμένει μια έκπληξη σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ευρυδίκης.


- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66

Περίληψη: Η Βασιλική έξαλλη με τον Αχιλλέα, του αποκαλύπτει πως έχει επιβεβαιωθεί για την εγκυμοσύνη της Ευρυδίκης και τον προειδοποιεί να μην ξαναπλησιάσει τη Μελίνα. Μεθυσμένος, ο Αντώνης προδίδει και φανερώνει στον Μηνά την παράνομη σχέση που είχε παλιά  με την Ευρυδίκη. Η Χριστίνα υποκύπτει στο κάλεσμα του Νεκτάριου και κοιμάται μαζί του στο σπίτι, δεν έχουν προβλέψει όμως πως η μικρή Μαρίνα θα επέστρεφε... Το κουβάρι γύρω από τη δολοφονία των γονιών των Ματθαίων ξετυλίγεται, όταν  η Αναστασία μαθαίνει πως λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Αλεξάνδρας στην Κύπρο, ο Διαμαντής είχε ανθρώπους, να την βρουν. Όταν η θυρίδα της Αλεξάνδρας Ιωάννου ανοιχτεί θα αποκαλυφτεί όλη την αλήθεια, αλλά και ποια ήταν η εμπλοκή του Γιώργου, του πατέρα της Μελίνας, σε εκείνη την παλιά ιστορία της δολοφονίας των γονιών των Ματθαίων.



- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 67

Περίληψη: Η Αναστασία πηγαίνει στην Κύπρο αποφασισμένη να μάθει τα στοιχεία που συνδέουν τη δολοφονία της Αλεξάνδρας Ιωάννου με αυτή των γονιών του Ματθαίου, εξοργίζοντας τον Διαμαντή με την επιμονή της. Ο Μηνάς αποκαλύπτει στον Σήφη όσα έμαθε από τον Αντώνη για την ερωτική του σχέση με την Ευρυδίκη και ο Σήφης αποφασίζει να εκμεταλλευτεί αυτή την πληροφορία. Ο Αχιλλέας βρίσκει τον τρόπο να πείσει τη Μελίνα για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ευρυδίκης και οι ελπίδες του για επανασύνδεση αναπτερώνονται. Το ζευγάρι πολύ γρήγορα θα είναι και πάλι μαζί. Η Αναστασία ανακοινώνει στον Ματθαίο πως βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη των δολοφόνων των γονιών του. Στο μεταξύ η κατάσταση της Αγγελικής χειροτερεύει όλο και πιο πολύ και η κόντρα της με τον Σήφη θα κορυφωθεί, μετά την εξαφάνιση της μικρής Στεφανίας.



- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68

Περίληψη: Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας, ανυπομονούν για τη στιγμή που θα ξανασμίξουν. Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και βιάζονται να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Στην Κύπρο, ο Διαμαντής συναντιέται με την Αναστασία και επιχειρεί να την πείσει να σταματήσει τις έρευνες, αγνοώντας ότι η ανιψιά του βρίσκεται μια ανάσα απ’ το να μάθει ποιος ευθύνεται για το δυστύχημα των γονιών του Ματθαίου. Η Χριστίνα ανακοινώνει στην γιαγιά Αδριανή, ότι παντρεύεται σε δύο μέρες. Οι οικονομικές απαιτήσεις της Ευρυδίκης προκειμένου να δώσει το διαζύγιο του Αχιλλέα, εξοργίζουν τους Ματθαίους. Σοκαρισμένος ακόμη απ’ την εξαφάνιση της κόρης του, αλλά κι επηρεασμένος απ’ τον έρωτά του για την Εύα, ο Σήφης φέρεται απαξιωτικά στη Μελίνα... και οι μάσκες πέφτουν. Ο νεαρός Μανώλης, μην αντέχοντας μακριά απ’ τη Κωνσταντίνα, αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του.  Στο μεταξύ η Βασιλική, θα κάνει τυχαία μια ανακάλυψη που θα την ταράξει και θα τη φέρει σε δύσκολη θέση απέναντι στη Μελίνα.




- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69


 
Περίληψη: Ο Αχιλλέας ταξιδεύει στην Κρήτη, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στη Μελίνα, επειδή φοβάται τις αντιδράσεις του Σήφη, όταν μάθει ότι η κοπέλα σκοπεύει να τον εγκαταλείψει. Όμως και ο Σήφης, που είναι πια πολύ ερωτευμένος με την Εύα, σκοπεύει να αφήσει τη Μελίνα να τραβήξει το δρόμο της.


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.